Indian Motorcycle x No Regrets | Indian® Motorcycles - SE -

Inspirerad av flytande linjer och legendarisk design. Kombinerat med stål och bläck.

VINN EN TATUERING I VÄRLDSKLASS!

Delta i Indian Motorcykles tatueringstävling "Test-Ride and Win", i samarbete med No Regrets tatueringsstudios.

Du kan vinna en tvådagars studio session till ett värde av 6 000 € , en betald resa till Storbritannien, som inkluderar en unik design efter eget val av en av världens ledande tatueringskonstnärer.

För att delta, registrera dig online och boka in en provkörning hos din lokala Indian Motorcycle återförsäljare.

Inspirerad av de flytande linjerna från den helt nya Indian Motorcycle Chief kommer 40 av världens ledande tatueringskonstnärer att tävla om att deras design ska bli verklighet senare i höst.

Utvalda konstnärer - Carlos Torres - USA

Carlos specialiserar sig på svart och grå realism och surrealism. Carlos älskar att skapa originalkonstverk för sina kunder och har varit med i internationella konstgallerier. Förutom att tatuera tycker han om att fotografera sina egna referensmaterial och måla.

Instagram-ID: @carlostorresart

Utvalda konstnärer - Mayonaize - Australien

Mayonaize är en samtida konstnär och specialiserar sig på att integrera unikt kalligrafisk manus i sitt konstverk. Graffiti har haft ett stort inflytande på hans verk, och har skapat en etablerad profil inom Melbournes gatukonstscen.

Instagram-ID: @mayonaize

Utvalda konstnärer - Shige - Japan

En skicklig motorcykelingenjör, Shige lärde sig själv konsten att tatuera omkring 1995 och har blivit en mycket respekterad japansk konstnär som specialiserat sig på detaljrika traditionella helkroppsdräkter från sin studio i Yokohama.

Instagram-ID: @shige_yellowblaze

UK tattoo artists featured in video and photoshoot:
Lauren Gow – @laurenjaynegow
McKenzie – @mckenzietattooer

Skapa en legend - Indian Motorcycle x No Regrets

Villkor

Testkör en Indian motorcykel för att få chans att vinna en tatueringssession med en världsklassartist; värt upp till 6000 € och upp till två dagar studiotid.

'No Regrets' täcker kostnaden för upp till en två-dagars studiosession som utförs av en konstnär vald av vinnaren från en kvalificerad lista över artister i världsklass. Hela listan över kvalificerade artister kommer att publiceras på (webbplats) (datum). Om tatueringsdesignen som överenskommits med vinnaren överstiger två dagar är det vinnarens ansvar att betala eventuella extra studiokostnader. Tatueringen kommer att slutföras i en utsedd No Regrets-studio baserad i London under april 2022 - (sista datumet ska bekräftas).

Tatueringsdesignen är färdigställd efter samråd med vinnaren. Den valda artisten har rätt att avvisa tatuering om den inte är genomförbar. En alternativ konstnär kan väljas från kvalificeringslistan om en överenskommelse inte kan nås i första hand från den valda artisten om önskemålet för tatuering.

Detta pris kan inte överlåtas och måste användas av vinnaren. Om tatueringen inte tar hela två dagar att slutföra, utgör priset den totala tiden det tar att slutföra tatueringen.Länk.

View full terms and conditions.

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE