FTR

FTR

Dessa mångsidiga hojar klarar vad som helst med massor av effekt och grym hanterbarhet. Föraren sitter bekvämt med fötterna ner och armarna framåt, vilket gör motorcyklarna idealiska för att slingra sig fram på favoritvägarna, eller för att åka runt stan och pendla med stil.

Mångsidighet

Med rätvinklade knän och styret i midjenivå erbjuder FTR-modellerna en välbalanserad körställning. Aggressiv när det behövs eller avslappnad för vardagsturerna.

Effekt

En kraftfull, vätskekyld V-twin på 1203cc och motorcykelns lyhörda hanterbarhet, bjuder på en spännande upplevelse under körningen.

Enkel och strippad

Det finns ingen onödig vikt på en FTR. Varje detalj fyller sitt syfte som ska kulminera i en fantastisk körupplevelse.

Möt familjen

FTR R Carbon

FTR R Carbon

Pris från SEK 206.900 INKL MOMS
FTR Rally

FTR Rally

Pris från SEK 192.900 INKL MOMS
FTR Sport

FTR Sport

Pris från SEK 192.900 INKL MOMS
FTR

FTR

Pris från SEK 163.900 INKL MOMS

KORSNINGEN MELLAN
STIL OCH PRESTANDA

Med ett DNA och ett arv från amerikansk flat track racing sträcker sig den ikoniska FTR-plattformen ut mot kunden - till sträcker sig den ikoniska FTR-plattformen ut mot kunden - till en helt ny nivå med riktiga prestanda, tiillgänglighet och kontroll. Denna oöverträffade amerikanska V-Twin väntar på att visa dig vad riktig körglädje är.

SER SNABB UT - ÄVEN PARKERAD

FTR-sortimentet har en genomtänkt, raffinerad motor, gatanpassade fjädringskomponenter och 17" fälgar och däck, som tillsammans levererar en kompakt, manövrerbar maskin med klassledande prestanda.