Indian Motorcycle-Sweden-Ride Post WinRide Post Win | Indian® Motorcycles - SE -
Ride+Post+Win

Ride+Post+Win

Vinn en VIP-Resa med INDIAN Motorcycle. Provkör! Testa en ny INDIAN motorcykel hos en auktoriserad återförsäljare från 13 juli-30 september 2020 och få en Limited Edition Indian Motorcycle test rider mugg. SAMT! En möjlighet att vinna en fantastisk VIP-upplevelse som en gäst hos Indian Motorcycle.

Ta chansen att vinna en ”once of a lifetime” exklusiv resa som pengar inte kan köpa 2021! För att vara med, boka en testkörning hos närmsta Indian återförsäljare före sista september 2020. Lägg upp ett foto på dina sociala medier med taggen #indiantestride. Efter tävlingen är avslutat väljer Indian Motorcycle ut fyra lyckliga vinnare.

Dessutom, när du testkört kommer du bli en stolt ägare av en, begränsad upplaga Indian Motorcykel "Test Rider" -mugg. Glöm inte att följa hashtaggen #IndianTestRide på Instagram för inspiration och ta ett fotografi av din upplevelse i en säker miljö med hänsyn till lokala lagar.

DETALJER
Som gäst hos Indian Motorcyclel kommer fyra vinnare från Europa få en oförglömlig upplevelse. Detta inkluderar:

  • Res till / från en speciell destination inom EU.
  • Fyra nätter boende inklusive helpension.
  • Fri användning av en Indian Motorcyckel med guidning under två dagar.
  • Professionell fotografering och videografi av hela evenemanget.

Provkör hela Indians modellprogram, inklusive den omskrivna FTR 1200 och den helt nya Challenger, och modeller som Chieftain, Roadmaster, Dark Horse och Scout. Det finns en Indian för alla.


YTTERLIGARE DETALJER
För att boka en provkörning online, klicka här
Klicka här för att hitta din närmaste återförsäljare.
Är du inte säker på vilken modell du ska testa? Utforska hela sortimentet här.

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE