INDIAN MOTORCYCLE RETURNS, STRONGER THAN EVER

INDIAN MOTORCYCLE ÅTERKOMMER, STARKARE ÄN NÅGONSIN

2011 OCH FRAMÖVER

2010-talet har varit ett decennium fullt av spännande utveckling och tillväxt för Indian Motorcycle. Indian Företaget återupplivades i och med Polaris Industries förvärv 2011 och har sedan dess återfått samma skaparglädje och innovativa själ som tidiga pionjärer uppvisade under första hälften av 1900-talet. Det nuvarande Indian Motorcycles kombinerar högpresterande teknisk innovation, givande partnerskap och ett ständigt växande sortiment av autentiska, ikoniska cyklar.

Inför Sturgis 2015 återupptog Indian Motorcycle företagets arv som en stark supporter av amerikanska totalförsvaret när de lanserade ett flerårigt partnerskap med Veteran's Charity Ride. VCR är en ideell organisation som ägnar sig åt att tillhandahålla helande upplevelser för skadade, allvarligt skadade och amputerade veteraner från samtliga försvarsgrenar.

Jared Mees at the FTR Rally Winners Podium

Jared Mees

Jared “Jammer” Mees och medlemmarna i Indian Motorcycle Wrecking Crew har visat var skåpet ska stå i och med återkomsten av märket på tävlingsbanorna. Tillsammans med lagkamraterna Briar och Bronson Bauman har han verkligen etablerat sig som en ledare och är nu femfaldig vinnare av nationella mästerskapen inom Flat Track racing . Den unga racern är 5-gången Flat Track Grand National Champion, inklusive dubbla mästerskapstitlar 2017 och 2018.

Vicki Golden portrait

Vicky Golden

Ända sedan hon gjorde entré på motocross-scenen har Vicki Golden förändrat uppfattningen om kvinnor på crosshojar. När Vicki växte upp i San Diego, Kalifornien, började hon köra och tävla motorcyklar i ung ålder. Hon var den första kvinnliga lagmedlemmen i den ökända Metal Mulisha och har vunnit tre medaljer i rad för Women's Moto X Racing på X Games. År 2014 nominerades hon till ESPY-priset för bästa kvinnliga actionidrottsutövare. Nu har Vicki lagt till världsrekordet för brandväggen i sitt CV.

Travis Pastrana
Travis Pastrana
Stacked Car Jump

Travis Pastrana

År 2018 återskapade den berömda stuntmannen Travis Pastrana tre av Evel Knievels mest kända hoppstunts under en enda, tre timmarsperiod. Se Travis fantastiska hopp nedan:

MILSTENAR BLAND MODELLERNA

Branschledande prestanda som bygger på arv från Indian Motorcykles historiska motorcyklar.

Old sketch of the first-ever V-twin factory race bike

Chief

2013

Indian Motorcycle lanserar sin första motorcykel sedan Polaris-förvärvet. Den moderna högpresterande modellen Chief, är inspirerad av sin namnes framgångar för närapå ett sekel sedan.

Photo of the first Indian Scout built in 1920

Indian Scout

2014

Den första, helt nya Indian Scout på över 70 år, vilket bidrar till en expansiv skara av fem modeller.

First Chief Motorcycle

FTR 1200

2017

Efter en triumferande återkomst till Flat Track-racing med den offentliga debuten av den specialbyggda FTR 750 presenterade Indian Motorcycle FTR 1200. Född på banan, byggd för gatan.

Indian Ace motorcycle

Indian Challenger

2019

Indian Motorcycle driver utvecklingen av amerikanska V-twinnar framåt med alanseringen av helt nya Challenger 2020, som har nya PowerPlus-motorn som drivlina.

Historiska epoker